Om oss

Høy service, god kvalitet og alltid fornøyde kunder!

Transport siden 1967

Gustavsen Transport AS ble startet opp i 1967 av Karl Johan Gustavsen (Kalle blant venner) med en lastebil som het “Bamse” og med kjøring av granitt stein som næring.

I 1968 ble sønnen Ian Karl Gustavsen med, samtidig som «bilparken» økte med en hjullaster. I 1969 kom den tredje doningen, en bil kalt ‘Laura’ og en tilhenger kaldt ‘Bærpeller´n’. Siden den gang har bilparken økt sakte men sikkert.

I dag består bilparken av 25 semitrailere, 2 tankbiler, 2 trucker, terminaltraktor, og varebiler, samt en terminal/verksted på 2000m2.

 

Firmaet drives i dag av Ian Karl Gustavsen i samarbeid med sønnene Karl-Gustav Edland Gustavsen og Jon Aslak Edland Gustavsen som er 3 generasjon.

Gustavsen Transport AS har lange og gode kunderelasjoner og har mål om å være en leverandør med høy service, god kvalitet og alltid fornøyde kunder. Vi er alltid tilgjengelig for kunden og har et godt arbeidsmiljø, dyktige medarbeidere og et godt nettverk med samarbeidspartnere. Har du langsiktige mål om et godt samarbeid, vil vi være med deg i fremtiden og ta vare på deg og ditt transportbehov.

Be om tilbud Transporttjenester